Megpörgette Caramelt a Túrakommandó

Caramel lesz a sztárvendége a Túrakommandó szombati adásának a Story4-en. Az énekest nem mindennapi programra invitálták Magony Szilviék, ugyanis a Hungaroringen kellett különböző fékezési és kikerülési manővereket végrehajtania.

 

Rendhagyó műsorral várja nézőit a Túrakommandó október 27-én, hiszen ez alkalommal a stáb egyik fele Görögországba kapott meghívást, így az „itthon maradtak” a magyarországi görög vonatkozású helyszíneket, programokat keresték fel. A mediterrán italkülönlegességek, a finom gyros és a görög kultúra mellett most sem hiányozhatott az izgalom. A hidegebb és csapadékosabb időre készülve a csapat a Hungaroring Vezetéstechnikai Centrumába látogatott el, ahol a hátsó durrdefekt és a vízátfolyáson való megcsúszás kivédését próbálták gyakorolni – több, kevesebb sikerrel. Magony Szilviék e heti sztárvendége Molnár Ferenc Caramel, aki rengeteget utazik autóval, hogy eljusson a vidéken élő rajongóihoz.

 

„Régóta vezetek és nem gondoltam volna, hogy 30 km/ órás sebességnél lesz olyan szituáció amiben nem tudom majd egyenesen tartani a kocsit. Előfordult ugyanis, hogy az autóm egymás után többször is megpördült. Egyfelől ijesztő a dolog, másfelől pedig örülök, hogy kipróbálhattam. Szerintem jóval kevesebb baleset lehetne az utakon, ha mindenki legalább egyszer megtapasztalná, hogy milyen érzés is az, amikor az autója – ha egy rövid időre is -, de irányíthatatlanná válik, mindezt persze biztonságos körülmények között.” – mondta Caramel.

 

„Azért hívtuk Caramelt, hogy rutinos sofőrként először ő próbálja ki a pályát, mi pedig a tapasztalatokat levonva csak utána… A viccet félretéve, nagyon örültem, amikor Caramel igent mondott az általunk javasolt programra, de nagyon megijedtem, amikor az első próbálkozáskor az autója kisodródott a pálya szélére. Erre ő sem számított. Szerencsére a végére egész jól belejött, így remélhetőleg számára is kellemes emlékként marad a program.”– emlékezett vissza Magony Szilvi.

  • Megosztom