Meglepő bejelentés: Veiszer Alinda távozik az ATV-től

Tavaly április óta dolgozott az ATV reggeli műsorában. A műsorvezető saját kérésére búcsúzik a csatornától.

„Nagyon köszönöm a lehetőséget az ATV-nek, hogy kipróbálhattam magam a reggeli páros műsorvezetésben, de ebben a formában nem éreztem magaménak”  – mondta Veiszer Alinda a távozása kapcsán.

Az ATV által kiadott közleményben azt írják, hogy köszönik Veiszer Alinda munkáját és további sok sikert kívánnak neki. Az ATV Start műsorvezetői továbbra is Bombera Kriszta, Szöllősi Györgyi, Kárász Róbert és Vujity Tvrtko.

Veiszer Alinda tavaly április óta dolgozott az ATV-nél. Annak idején erről ezt nyilatkozta:

” Elég régóta érdekel, hogyan lehet jó reggeli műsort készíteni, eddig nem volt lehetőségem kipróbálni. Mindig éjszakai műsorsávokban voltam látható, most sokkal tömörebben kell majd ugyanazt a felkészültséget hoznom, szerintem ez komoly kihívás. Ugyan főként kulturális és közéleti kérdésekkel foglalkoztam eddig, mindig figyeltem a politikát is, mert fontosnak tartottam, hogy a vendégeim reagáljanak a politikai eseményekre is.

Így aztán amikor az ATV vezérigazgatója, Németh S. Szilárd megkeresett azzal, hogy lenne- e kedvem beszállni ötödik műsorvezetőnek az ATV Startba, nagy örömmel és izgatottan mondtam igent erre a számomra új műfajra.”

  • Megosztom