Meghatározó kreatív szakember távozik a TV2-től

Távozik a TV2 Csoporttól Németh Ádám senior kreatív producer – tudta meg a SorozatWiki. A szakember felelt többek között a Nagy Duettért és a Sztárban sztár leszek című produkcióért.

Németh Ádám 2007-ben került a TV2 közelébe, amikor a tévétársaság legnagyobb műsorgyártójánál, az Interaktív Kft.-nél helyezkedett el – írja a SorozatWiki. Kezdetben magazinoknál volt szerkesztő-riporter, majd 2009-tól szerkesztőként, később felelős szerkesztőként dolgozott szórakoztató műsorokon.

A SorozatWiki összeállítása szerint 2013-ban már külsős kreatív főszerkesztőként Az ének iskolája és a Sztárban sztár első évadain volt fontos stábtag. A TV2 2014-ben felvette, kreatív producerként dolgozott a médiacégnek és átvette a két műsor irányítását.

Később többek között A Nagy Duett, Kismenők, Sztárban sztár leszek, Nicsak, ki vagyok? – A rejtélyek színpada című produkciókért is ő felelt, 2018tól pedig a TV2 Csoportnál senior kreatív producer lett.

Németh Ádám a SorozatWikinek azt nyilatkozta, hogy saját elhatározásából döntött úgy, hogy távozik a TV2-től, új kihívásokra és feladatokra vágyik. A TV2 Csoport Sajtóosztálya megerősítette a portál információját a szakember távozásáról.

  • Megosztom