Még kényelmesebb lesz a Viber használata

Újabb frissítés érhető el a világ egyik vezető üzenetküldő applikációjához, a Viber-hez, amelynek telepítése után a felhasználók adatvesztés veszélye nélkül változtathatják meg telefonszámukat, valamint állíthatják be elsődleges mobileszközüket. A frissítés továbbra is támogatja az alkalmazás azon erőfeszítéseit, hogy zökkenőmentes csevegési élményt biztosítson felhasználói számára a világon mindenhol.

 

Az új funkció megkönnyebbülés mindenki számára, aki biztonságban szeretné tudni mentett beszélgetéseit és adatait telefonszáma megváltozása esetén. A Viber felismeri, ha egy új SIM kártyát helyeznek a készülékbe és kezdeményezi a szám megváltoztatását az alkalmazásban. Ezután csupán néhány egyszerű lépés összes Viber adatunk átmásolása az új számra.

 

Azoknak a felhasználóknak, akik készüléket és telefonszámot is cserélnek, de ugyanazon az operációs rendszeren futtatják az alkalmazást, csak a régi készülékükön kell elindítaniuk a telefonszám megváltoztatását, mielőtt behelyezik az új SIM kártyájukat új készülékükbe és aktiválják rajta a Vibert.

 

Telefonszám-változás esetén a Viber automatikusan értesíti a felhasználó kapcsolatait, így ismerősei azonnal értesülhetnek új elérhetőségéről – derül ki a cég közleményéből.

  • Megosztom