Még többen nézhetik az RTL Spike-ot

Az RTL Spike műsorával bővítette digitális kábeltelevíziós és műholdas szolgáltatásainak kínálatát a DIGI.

A megállapodásnak köszönhetően további, csaknem 400 ezer háztartásban láthatják a nézők a Viacom fiatal felnőtteknek szóló, közkedvelt és premier tévésorozatokat, illetve izgalmas mozifilmeket bemutató tévécsatornáját, amely immár a hazai televíziós műsorterjesztő szolgáltatók túlnyomó többségének kínálatában megtalálható.

Az RTL Spike programjában olyan, nagy sikerű sorozatok mellett, mint a Gyilkos elmék vagy a Cobra 11, novemberben látható a Csillagkapu: Atlantisz sci-fi sorozat és A hős legendája akciófilm-sorozat. Még a téli időszak folyamán több új országos premier-sorozat is a képernyőre kerül: a Hajsza thrillersorozat 3. évada, az iZombie horrorsorozat, az Ash vs. Evil Dead vígjáték-horror sorozat, a Vikingek történelmi televíziós sorozat és a Fargo című krimisorozat.

Amellett, hogy a sorozatok terén tovább erősíti a műsorát, az RTL Spike egyre több mozifilmet is műsorra tűz: a Star Trek filmek mellett más sci-fi, kaland és akciófilmek is láthatók itt mostantól, mint például novemberben az Utolsó mohikán, a Felpörgetve vagy a Pénz beszél.

  • Megosztom