Medvetesókkal akciózik a Cartoon Network

A Cartoon Network kultikussá vált sorozata, a Medvetesók negyedik évadjának epizódjai számos meglepetéssel debütálnak – hazánban és a tengeren túl egyaránt. A medvepajtások Grizzly, Panda és Jeges – San Francisco külvárosában igyekeznek beilleszkedni az emberek világába, miközben számos kínos és humoros helyzetbe kerülnek. A Medvetesók új epizódjai május 27-től láthatók a Cartoon Network műsorán.

Emellett a június 1-jei budapesti PlayIT Show-ra a Cartoon Network különleges promócióval készül. Akik megölelik a rendezvényre kilátogató Grizzt, Pandát vagy Jegest, képet készítenek róla és felteszik az Instagramra a #medveölelés hashtaggel, azok exkluzív medvetesós ajándékokat nyerhetnek!

Az egyik leghíresebb k-pop-zenekar, a MONSTA X egy különleges epizód erejéig bekerülnek a Cartoon Network rajzfilmuniverzumába. Az Emmy-díjas Medvetesók legújabb részében Grizz és Jeges testvérüket, Pandát azzal lepik meg születésnapja alkalmából, hogy elhozzák imádott koreai együttesét, a MONSTA X-et San Franciscóba.

Az elsöprő sikerű első album, a Take.1 Are You There? után a zenekar most világkörüli turnén népszerűsíti új albumát, a Take.2 We Are Here-t. Az epizódot az Egyesült Államokban május 27-én mutatják be, a világ többi részén pedig még idén látható lesz.

A Medvetesók új részei május 27-től hétköznap 15:55-kor és 19:25-kor a Cartoon Networkön!

  • Megosztom