Matricákkal készülnek a fesztiválszezonra a Rádió 1-nél

A Rádió 1 a Balaton Sound alkalmából jelenteti meg első Viber-matricacsomagját, amelynek főszereplője egy kedves husky páros, akik egész nyáron fesztiválozni fognak.

A rádió ebben az évben is helyszínként jelenik a Balaton Soundon, így az ingyenesen letölthető matricák egy fesztiválozó kutyapárost ábrázolnak, letöltésükkel a felhasználók exkluzív Rádió 1-es tartalmakhoz is juthatnak.

A Rádió 1 a fesztivál egyik kiemelt helyszíne lesz, mindennap 18.00 és hajnali 4.00 között a legnagyobb partikkal várja majd az érdeklődőket.

A bulizni vágyóknak a Rádió 1 népszerű hazai dj.-i, Cooky, a Disco’sHit és a DJ Factory sztárjai pörgetik majd a lemezeket esténként. A rádió pedig a Balaton Soundon ünnepli újraindulásának második évfordulóját, fergeteges születésnapi bulival.

Az ingyenes matricacsomag letöltésével a felhasználók bekerülhetnek a Rádió 1 Viber Communitybe, ahol olyan exkluzív tartalmakhoz juthatnak – akár a nyári fesztiválokat illetően is –, amelyekhez más, a rádióhoz köthető közösségi csatornákon nem. A Rádió 1 matricáival a viberezők feldobhatják a társalgást a GIF-eken, képeken, videókon és egyszerű szöveges üzeneteken túl.

  • Megosztom