Marketingvezetői kinevezés a Profession.hu-nál

További személyi változásról érkezett hír a Sanoma háza tájáról. Ezúttal a Profession.hu igazolt le egy új marketingvezetőt.

Sós Eriket nevezte ki a Sanoma a Profession.hu marketing csapatának élére. A hrportal.hu úgy tudja, hogy Sós Erik Martis Istvántól, a Sanoma Media értékesítési igazgatójától veszi át a feladatokat, aki átmenetileg felelt a karrieroldal marketingkommunikációjáért is.

Sós 1999-ben a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen Villamosmérnöki és Informatika Karán végzett, később a Gazdaságtudományi Karon szerzett MBA fokozatot, majd doktori abszolutóriumot. Kezdetben a telekommunikációs termékmenedzsmenttel és üzleti tervezéssel fglalkozott, majd 2007 és 2013 között a Habostorta Network marketing, termékmenedzsment és ügyfélszolgálati területét vezette. Nevéhez fűződik többek között a brands.hu romániai és szlovákiai bevezetése, a magyar piacon az elsők között alkalmazott CLV alapú online médiavásárlást és tervezést. kampánya, “Mindenki talál munkát” címmel január eleje óta fut az országos televíziós és rádió csatornákon, valamint a nyomtatott és online médiában.

A szakember célja, hogy integrálja a kommunikációs csatornákat és hatékonyan aknázza ki a Profession.hu piacvezető szerepét.

  • Megosztom