Marketing Summit Hungary – early bird jegyek már csak szerdáig

Két hónap múlva itt a hazai marketing- és kommunikációs szakma, illetve az üzleti döntéshozók csúcstalálkozója. Érdemes időben jelentkezni a rendezvényre, hiszen jelentős early bird kedvezményt lehet igénybe venni.

A Marketing Summit Hungary keretén belül az idei Special Editionben – amely szeptember 17-én (csütörtökön) kerül megrendezésre – a koronavírus hatásait és az újrakezdés kihívásait helyezik fókuszba. Ismét társeseménnyel együtt jelentkezik a Summit: 2020-ban ez a Brain Bar jövőfesztivál lesz, amelyet a Summitot követő napokon, szeptember 18-án (pénteken) és 19-én (szombaton) tartanak.

Az esemény természetesen „víruskompatiblis”, ahol a legmagasabb szintű egészségügyi védelmet biztosítják valamennyi résztvevőnek. Akik pedig az otthonuk kényelméből szeretnék követni a rendezvény motiváló előadásait és a tartalmas szakmai beszélgetéseket, azok szeptember 17-én még az online streaming minden előnyét is élvezhetik.

A Marketing&Media az esemény egyik társszervezője, ezért ha rajtunk keresztül regisztrálsz, akkor grátisz ajándékaink közül választhatsz.

Bizniszfotózás vagy magazin-előfizetés? Válaszd, amelyikre nagyobb szükséged van!

Július 15-ig még jelentős early bird kedvezményt is igénybe vehetsz.

Summit Special Edition
+ Brain Bar bármelyik napra
+ Marketing&Media grátisz ajándék
58 000 Ft+áfa

Jelentkezz ide kattintva!

Válassz grátisz ajándékaink közül:
– Bizniszportrécsomag 29 000 forint értékben.
vagy
– Marketing&Media éves előfizetés 19 800 forint értékben.

  • Megosztom