Márkaépítés és gasztronómia

Elismert hazai szakemberek előadásaival rendezik meg június 3-án a MagyarBrands program idei első konferenciáját, ahol a termékmarketing, a sikeres hazai gasztromárkák brandépítése, valamint Magyarország turisztikai vonzerejének kérdései kerülnek terítékre a vállalkozások és kutatók szemszögéből. A szimpózium nyitja meg a 2011-ben első alkalommal megrendezendő Dining Guide Food Show-t a Millenáris Parkban.

A brandépítés szakértői, valamint jelentős hazai márkák képviselői veszik górcső alá a magyarországi kulináris brandek sikerének titkát, lehetőségeiket és hazánk gasztronómiájának legérdekesebb kérdéseit a Mit esznek rajtunk? címmel megrendezett MagyarBrands Konferencián.

A szimpóziumon választ kapunk a többi között arra, hogy mit tehetnek az egyes brandek tulajdonosai azért, hogy sikeressé és ismertté váljanak hazánkon belül és kívül. Milyen innováció figyelhető meg a fogyasztói termékek piacán? Vajon még mindig a paprika országa vagyunk? Mi határozza meg a magyarok étteremválasztását? Mitől lehet sikeres egy gasztromárka?

Az eseményen Kozák Ákos mellett előadást tart: Wiszkidenszky András, a Dining Guide kiadója és zsűri elnöke, Kincses Márk, a Magyar Turizmus Zrt. marketingstratégiai titkára, László Géza, a Business Superbrands szakértői bizottság tagja, Eran Yasur, a Forum Publishing Ltd. kiadója, Aczél László, a Young & Rubicam vezérigazgatója, valamint dr. Törőcsik Mária, a Pécsi Tudományegyetem Marketing tanszékének tagja.

A MagyarBrands Konferencia idei témaválasztása szorosan kapcsolódik a Dining Guide Foodshow programjához, amelyet a Budai Gourmet fesztivállal egy helyen és egy időben rendeznek meg június 3. és 5. között a Millenáris Parkban.

Az esemény a térség legnevesebb séfjeit, szakembereit és ínyenceit hozza el Budapestre, blogkóstolóval, főzőbemutatókkal, csokimanufaktúrák előadásaival és számos vonzó programmal várják az érdeklődőket. A szervező Dining Guide étteremkalauz nem titkolt célja, hogy a rendezvényeknek köszönhetően Budapest a régió kulináris fővárosává váljon.

  • Megosztom