Már lehet pályázni a pr-díjra

Elindult az idei Sándor Imre PR-Díj pályázati időszaka, október 7-ig lehet online nevezni. A Magyar Public Relations Szövetség 2012 óta évente kiírt PR-Díját hagyományosan hírnévmenedzsment és kommunikációs kampány kategóriákban osztják ki az induló ügynökségek, illetve vállalatok között.

 

A PR-szakma egyik elméleti megalapozójáról, Sándor Imréről elnevezett díjjal ötödik éve részesíti elismerésben a Magyar Public Relations Szövetség a legjobb PR-munkákat. A díj kimondottan azzal a céllal jött létre, hogy ösztönözze a szakmában dolgozókat az egyre magasabb szakmai színvonal elérésére.

 

A pályaműveket a zsűri tagjai öt egyenrangú szempont alapján bírálják majd el, amelyek sorban a következők: az alapkoncepció megadása (a szakmai eszköztár kiválasztása), a kommunikációs üzenetek megfogalmazása, az újszerűség, a megvalósítás gondossága és a projekt hatása a megbízó működésére (minden szempont alapján maximálisan 20 pont kapható).

 

A 2016-os zsűri elnöke és tagjai:

 

A zsűri elnöke:

• R. Kovács Dániel, Magyar Public Relations Szövetség elnökségi tag, Front Page Communications ügyvezető

 

A zsűri tagjai:

• Bodó Teodóra, Provident Pénzügyi Zrt., Head of Corporate Affairs

• Egyházi Nikoletta, E.ON Hungária Zrt., vállalati kommunikációs vezető

• Dr. Szakács László, Médiapiac, főszerkesztő

• Szigeti Péter, Professional Publishing, tartalomfejlesztési vezető

 

A Sándor Imre PR-Díj pályázaton elért helyezések beleszámítanak a Kreatív magazin által minden évben összeállított PR Toplista rangsorának meghatározásába. A Kreatív PR Toplistát a Kreatív magazin a Magyar Public Relations Szövetség (MPRSZ) és a Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége (MAKSZ) pr-tagozatának szakmai támogatásával állítja össze.

 

Az idei Sándor Imre pályázatra online lehet nevezni 2016. október 7-ig.

  • Megosztom