Már karácsonyra hangol a Spektrum Home

Új magazin műsort indít a Spektrum Home „Adventi készülődés” címmel. A műsor már november 21-én elindul, és ezt követően minden szombaton és vasárnap – egészen december 20-ig – látható lesz Havas Dóra és Csonka András műsorvezetésével.

Már az adventi időszak előtt egy héttel kezdetét veszi az új műsor, melynek bevezető hétvégéjén a csatorna népszerű arcai mutatkoznak be a megszokott sorozataiktól kicsit eltérően, ezúttal ugyanis magánemberként szólalnak meg saját ünnepi tapasztalataikról, élményeikről. Mindemellett abból is ízelítőt kapnak a nézők, hogy mi minden vár rájuk a következő hetekben.

Majd advent első hétvégéjétől, vagyis november 28-tól kezdődően olyan sztárvendégek segítenek az ünnephez kapcsolódó ötletekkel, mint Wolf Kati, Szulák Andrea, Sütő Enikő, Csorba Anita, vagy Szekeres Adrien.

A sütés-főzés mellett számtalan praktikus, saját kezűleg készíthető ajándékötletet is bemutat majd a műsor, lesz szó a stílusos lakásdíszítésről és öltözködésről, és mindemellett hangsúlyan arról is, hogyan lehet az idei ünnepünk tudatos – a felhasznált alapanyagoktól kezdve egészen a fa díszítéséig. A lelkünk ápolása egyik részből sem fog elmaradni: hogyan köszöntsük fel az idős nagyszülőket, ha látogatni nem tudjuk őket, illetve hogyan legyen teljes az ünnep, ha éppen egyedül ülünk a karácsonyi asztalnál.

  • Megosztom