Már a karácsonyra készül az Alza

Megérkezett a karácsony az Alza.hu online áruházhoz. A webshop előkarácsonyi akciója október 14-én, hétfőn startol. A kampány legértékesebb ajánlata a karácsonyi ajándékokhoz felhasználható 90.000 Ft-os csekkfüzet és a 12.500 Ft feletti vásárlásokhoz járó ingyenes házhozszállítás. Emellett az Alza elindítja a kávéfőzők csereprogramját, amennyiben a vásárlók egy régi készüléket újra cserélnek, kedvezményben részesülnek.

A mai napon elkezdődnek a GLAMOUR-napok, ami az Alza.hu oldalán akár 20%-os kedvezményt jelent egyes termékekre. A kedvezményre jogosító kuponok az októberi GLAMOUR magazin GLAMOUR-kuponfüzetjében, és a GLAMOUR-napok applikációban találhatók. Az akció 2019. október 10-től 13-ig tart.

A karácsonyi kampány október 14-i elindításával az Alza arra biztatja vásárlóit, hogy idén kerüljék el a karácsony előtti tumultust a bevásárlóközpontokban, és otthonuk kényelméből vásárolják meg az ajándékokat. Ezért most minden vásárláshoz speciális csekkfüzet jár, tele válogatott termékekre vonatkozó vonzó kedvezményekkel, amelyekkel a vásárlók akár 90 000 Ft-ot is megtakaríthatnak. A csekkfüzetben található például egy 3000 Ft-os engedmény audió-videó eszközökre és fejhallgatókra (20.000 Ft feletti vásárlás esetén), vagy egy 4000 Ft-os kedvezménykupon kis háztartási készülékekre, és még hosszan sorolhatnánk. Az utalványokat a webáruházban legkésőbb 2019. december 8-ig lehet beváltani.

A karácsonyi kampányban az Alza praktikus ötletekkel is segíti az ajándékok kiválasztását, ha pedig nem a megfelelő meglepetés került a fa alá, lehetőség nyílik ajándékcserére is 2020. január 13-ig. Végül, de nem utolsó sorban 12 500 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes házhozszállítás jár – elég a kosárban megadni a speciális kódot és az árut online kifizetni.

Kávéfőző csereprogram

Az Alza számára kiemelt jelentőségű vállalati értékek, az újrahasznosítás és a fenntarthatóság támogatásának érdekében az online áruház most a régi kávéfőzők tulajdonosainak különleges kedvezményt kínál. Új eszköz vásárlása esetén az alza.hu beszámítja a lecserélt régi kávéfőzőt, amely után maximum 64.990 Ft-os árengedményt kaphat a vásárló. A kávéfőzők leselejtezési lehetőségével a vásárlók 2019. október 14-től november 10-ig élhetnek, és a következő márkák kapszulás, automata és eszpresszó kávéfőzői közül választhatnak: Siemens, De´Longhi, Sencor, BEKO, TASSIMO vagy NESPRESSO. A kedvezmény mértéke a megrendelt modelltől és márkától függ.

A vásárlók a kedvezménykódot közvetlenül a weboldalon találják meg. Az engedményes kód kosárbeli megadása után a vásárlás összege azonnal csökken a kedvezménynek megfelelően. A fizetés és a kézbesítés módja igény szerint megválasztható. Az akció során az Alza bármely üzletében le lehet adni a régi készüléket, a vállalat ingyenesen gondoskodik a hulladék környezetbarát feldolgozásáról. Az új kávéfőző vásárlásához akkor is felhasználható a kedvezmény, ha nem az Alzánál adják le a régi készüléket.

  • Megosztom