Már a Cápák között harmadik évadára készülnek

Még véget sem ért az üzleti showműsor második időszaka, de az RTL Klub már várja a vállalkozókat a Cápák között következő, harmadik évadába.

A Cápák sikeres és elismert, milliárdos vagyonnal rendelkező befektetők, előttük mutatják be hazai vállalkozók a terméküket, ötletüket vagy már működő cégüket. A Cápák, azaz a befektetők, ezúttal is saját pénzüket kockáztatják, amikor a kamerák előtt, a stúdióban eldöntik, hogy beszállnak-e egy adott üzletbe, vagy sem.

A befektetésre érdemes vállalkozók a Cápák között nem csak üzleti partnert, hanem személyükben üzleti mentort és társat is találhatnak. A műsort követően elkezdődik a kemény, kitartó közös munka, melynek gyümölcsét közösen aratja le a befektető és a vállalkozó egyaránt.

A Cápák között című showműsor nem csak szórakoztató, de edukációs szerepet is felvállal. A nézők az üzleti világ és a startup ökoszisztéma fogalmaival is megismerkedhetnek, miközben arról is képet alkothatnak, hogy minek kellene szerepelnie egy üzleti tervben, vagy éppen mi szükséges egy sikeres franchise hálózat építéséhez.

  • Megosztom