Magyarországról nevezett ki régiós vezetőt a Deloitte

Seres Bélát nevezték ki a Deloitte EMEA-régió (Európa, Közel-Kelet és Afrika) vállalati pénzügyi tanácsadási üzletága (Corporate Finance Advisory) új vezetőjének. A szakember korábban a közép-európai pénzügyi és M&A tanácsadási szolgáltatások vezetéséért és fejlesztéséért volt felelős.

Egyedülálló eset, hogy a Deloitte globális hálózatában magyarországi vezetőt neveznek ki egy üzletág EMEA régiójának élére. Megbízatását a közép-európai régióban végzett szakmai munkájának, eredményeinek és nemzetközi sikereinek köszönheti. Seres Béla feladatait továbbra is a magyar irodából látja el.

„Megtiszteltetés, hogy az EMEA-régió üzletágvezetőjének neveztek ki. Az elismerés elsősorban a piacvezető hazai és a közép- és kelet-európai Deloitte M&A tanácsadó csapatainkat illeti. Új munkakörömben továbbra is azon fogok dolgozni, hogy a Deloitte globális hálózatában rejlő előnyöket erősítsük, növeljük a nemzetközi tranzakciós tanácsadói üzletágunkat és minél több európai országban piacvezető vállalati pénzügyi és tranzakciós tanácsadóvá válhassunk” – mondta el Seres Béla, a Deloitte újonnan kinevezett EMEA-régió CFA vezetője.

„Üzletágaink közül a pénzügyi és tranzakciós tanácsadás esetében a legfontosabb az erős nemzetközi együttműködés a Deloitte globális hálózatán belül. Meggyőződésem, hogy Seres Béla kinevezésével a magyar iroda még erősebben bekapcsolódhat az európai és globális M&A tanácsadói hálózatunkba, melynek nyertesei ügyfeleink lesznek, akiket a jövőben is a legmagasabb szakmai szinten támogatunk tranzakciós terveik sikeres végrehajtásában” – tette hozzá Fülöp András, a Deloitte Magyarország elnök-vezérigazgatója.

  • Megosztom