Magyarországra hozza a techgurukat az IBM

Most először hozza el Magyarországra regionális konferenciáját az IBM. A vállalat üzleti és innovációs fóruma, az IBM BusinessConnect 2016. május 30. és 31. között a Várkert Bazárban sorakoztatja fel a hazai és nemzetközi szintű technológiai és gazdasági véleményvezéreket.

 

A kétnapos esemény előadásai betekintést nyújtanak a résztvevőknek abba, hogyan változtatták meg a technológiai innovációk az eddig bevett üzleti gondolkodásmódot.

 

”Megtiszteltetés, hogy idén Budapesten rendezhetjük a BusinessConnect konferenciát, ahol a résztvevők betekintést nyerhetnek abba, hogy milyen paradigmaváltást eredményez a kognitív korszak.” – mondta Benedek Péter, az IBM Magyarország igazgatója.

 

A tizenöt előadó között olyan neveket találunk, mint Fehér Gyula, a Ustream társalapítója, Dr. Meskó Bertalan orvosi jövőkutató, Polgár Judit nyolcszoros sakkolimpikon, Michelle Unger, az IBM Cognitive Solutions vezérigazgatója, és Vanessa Carels van de Vliet, az IBM nemrég publikált vállalatvezetői kutatásának vezetője.

 

A konferencián a vendégek képet kaphatnak arról, hogy az empátia miként járulhat hozzá az üzleti sikerek eléréséhez, mi foglalkoztatja jelenleg leginkább az üzleti vezetőket, hogyan alkalmazhatóak a kognitív rendszerek a pénzügyi intézményekben, és hogyan küzdhetünk meg az IBM Watson megoldásokkal az új piaci kihívásokkal.

  • Megosztom