Magyar ügynökség a legjobbak között

A PR News nyilvánosságra hozta a 2015-ös Platinum PR Awards és Agency Elite Awards döntőseinek listáját. Magyar ügynökségnek is jutott hely!

Az Uniomedia az Aegon Országos Kármegelőzési Programjával került fel a rangos szakmai díj legjobbjai közé, ahol kategóriájában nagy nemzetközi ügynökségekkel versenyez. A győzteseket október végén jelentik be New Yorkban.

A PR News több mint 40 kategóriában díjaz pr-megoldásokat az évfordulós kampányoktól a krízismenedzsmenten át a közösségi médiás és word of mouth kampányokig, együttműködve az iparág vezető szervezeteivel. Az ünnepélyes díjátadóra azaz a Platinum and Agency Elite Awards Luncheon-ra október 26-án a New York-i Marriott Marquis Hotelben kerül sor.

A PR News közleményében hangsúlyozza, hogy a shortlistre került projektek egytől egyig a maguk területén kiemelkedő szakmai teljesítmények.

‘A döntősök között vállalatok, ügynökségek, non-profit szervezetek – kicsik és nagyok – egyaránt megtalálhatók. A közös bennük, hogy bátrak voltak, nagy lépéseket tettek a kommunikáció területén és értik, hogy mekkora ereje van a pr-nek’ – fogalmaz a közlemény.

Az Uniomedia az Aegonnak készített Országos Kármegelőzési Programjával jutott a legjobbak közé. A kampány tavaly decemberben megnyerte kategóriáját a legrangosabb európai PR-versenynek számító European Excellence Awards-on.

  • Megosztom