Magyar appal indulhat a tippverseny

A Tiple az első magyar, ingyenes, tippelős alkalmazás, amely keretet biztosít bármilyen sportesemény kapcsán tippverseny indításához. Az online vagy mobiltelefonon futó alkalmazáshoz bárki csatlakozhat és indíthat saját tippversenyt vagy beszállhat már zajló tipp-játékokba.

 

Lehet tippelni az EB győztesére, a mérkőzések végeredményére, a pontos tippek pontot érnek a tippverseny állása pedig folyamatosan követhető. De akár személyre is szabható a verseny, egy-egy közösség saját szabály rendszert is alkothat.

 

A friss magyar start-up célja, hogy betöltsön egy űrt az online versenyek világban és alternatívát kínáljon baráti társaságoknak, szurkolói- vagy vállalati közösségeknek, hogy a „kockás-papíros” vagy „excel-táblás” tipp játékok átkerülhessenek a digitális világba.

 

A Tiple nem szerencsejáték, éppen ellenkezőleg a szerencsejátékra szakosodott online fogadó-oldalakkal ellentétben teljesen ingyenes és kockázatmentes. Nincs „kisbetűs” rész, bárki csatlakozhat, a játék itt valóban csupán az izgalomról szól, ahol nem a bankkal, hanem egymással játszanak a felhasználók. A regisztráció után néhány kattintással csatlakozhatunk publikus versenyekhez, de ugyanígy létrehozhatóak baráti közösségek, szurkolói csoportok vagy céges tippversenyek is.

 

Az 5 fős start-up vezetője és vezető fejlesztője Pető Ferenc elmondta, a játékot először saját szórakoztatásukra hozták létre barátaival és testvéreivel. Alig pár hónapja merült fel, hogy publikussá és profibbá tegyék az alkalmazást és napról napra százasával nő a regisztrálók száma. Az elmúlt néhány napban rengetegen megkeresték a céget, számos baráti társaság indított már tippversenyt és jelentős azoknak a vállalatoknak száma is, amelyek saját kollégáknak szóló, privát versenyt szerveznek a Tiple felhasználásával. Sőt, sokan az ügyfeleket célzó – publikus – tippelős játékhoz használják a Tiple alkalmazást. A szakember hozzátette, már tervezik a Tiple játékok közzétételét az olimpiai számok kapcsán is.

  • Megosztom