Magyar vezetővel erősít Dubajban a Kraftwerk

Idén novembertől Kurják Gábor tölti be a Kraftwerk Experience Design & Production kreatívigazgatói posztját, ahol az egyik legfontosabb feladata lesz az interaktív élménymegoldások fejlesztése, valamint beemelése a rendezvény és kiállítás ügynökség projektjeibe.

A magyar alapítású Kraftwerk Design & Production a rendezvények vizuális koncepciójának kialakítása mellett egyre nagyobb hangsúlyt fektet az interaktív megoldások fejlesztésére. A saját gyártókapacitással rendelkező vállalat számos multinacionális cég részére tervezett és épített egyedi installációkat Dubaijban, illetve a közel-keleti régióban. “Munkánk során komplex megoldásokban gondolkodunk, a kommunikációs célok elérése érdekében gondos kutatás és tervezési folyamat során állítjuk össze azt a mixet, ami biztosítja a fogyasztó számára az élmény felejthetetlenségét, ezáltal a márkákhoz való szorosabb kötődését.” – mondta Tordai Bálint, alapító ügyvezető.

Kurják Gábor csatlakozását több közös projekt sikeres lebonyolítása előzte meg. “Mindig érdekeltek a különleges “experiential” megoldások és hosszú évekkel ezelőtt elkezdett foglalkoztatni az interaktív élmények tervezése, alkotásuk és felhasználásuk marketingkommunikációs, azon belül is rendezvény és kiállítás területen. Azóta a különböző technológiák elérhetőbbek lettek, gyorsabbak, kisebbek és egyszerűbben lehetett velük dolgozni, a kreatív tartalmakkal foglalkozó szakágak robbanásszerűen fejlődtek és felnőtt egy hihetetlen innovatív, digitális generáció. Mindezek vezettek oda, hogy ma már a fogyasztót, az embert helyezve a középpontba hozunk létre egyre több olyan élményt, aminek szerves része – de nem feltétlenül a legfontosabb – a technológia.” – tette hozzá Kurják Gábor.

A közel húszéves ügynökségi tapasztalattal rendelkező szakember pályáját a Ragazzart-nál kezdte, majd kreatív vezetőként hét sikeres évet töltött a Roxer-nél, ahol jónéhány szakmai elismerés részese lehetett. Társalapítója, és az idei évben történt távozásáig ügyvezetője volt a New Edge Kft.-nek, amely kezdetekben rendezvényeszközök bérbeadására specializálódott, majd a rendezvény- és kiállításdizájn területeivel bővítette a tevékenységét.

  • Megosztom