Magyar szakembert díjazott a McDonald’s

Az 1973-ban alapított President’s Awardot minden évben a McDonald’s legkiemelkedőbb munkavállalóinak ítélik oda. A legjobbaknak járó díj nyerteseiből álló elitklubhoz az idén dr. Cselényi Tibor, a hazai McDonald’s senior minőségbiztosítási vezetője is csatlakozott.

A McDonald’s legrangosabb díját a világ minden táján dolgozó mintegy 11 ezer irodai McDonald’s munkatárs szűk 1 százaléka kaphatja meg, azok, akik az adott évben kiemelkedő teljesítményükkel járulnak hozzá a vállalat sikereihez. A győztes szakemberek a vállalat alapértékeit testesítik meg, kulcsfontosságú stratégiai kezdeményezéseket vezetnek be és kimagasló üzleti eredményeket érnek el a saját piacaikon. Az idei díjakat a „Munkatársak Megbecsülésének Napján” (Employee Appreciation Day) jelentették be az Egyesült Államokban.

Tibor orvosi-mikrobiológus tapasztalattal került a McDonald’shoz:23 évvel ezelőtt, 1996-ban minőségbiztosítási menedzserként csatlakozott a beszerzési osztály csapatához. Az elmúlt több mint két évtized alatt a nevéhez olyan jelentős kezdeményezések, termékinnovációk fűződnek, mint a McDonald’s HACCP-rendszerének európai fejlesztése, a gluténmentes hamburgerek bevezetése, a termékek sócsökkentése, valamint a Pure&Simple McNuggets hazai elindítása.

Szakmai konferenciák, fórumok és döntéshozói események rendszeres résztvevője, előadója, 2014 óta a Mekilexikon transzparenciaprogram házigazdája. A nemes célok és ügyek elkötelezett támogatójaként évek óta a McDonald’s Bringamánia Tour de Balaton jótékonysági kezdeményezés legsikeresebb jószolgálati nagykövete. Munkáját 2017-ben „Kiemelkedő Márka Nagykövet” díjjal ismerte el a vállalat. A McDonald’s rendszerén belül úttörő szerepe volt abban, hogy valamennyi élelmiszeralapanyag-beszállítónál olyan élelmiszerbiztonsági és minőségbiztosítási rendszer valósuljon meg, amely a McDonald’s vendégei számára folyamatosan biztosítsa a fenntartható, biztonságos és minőségi élelmiszert.

A díj ünnepélyes átadására Chicagóban került sor.

  • Megosztom