Magyar futballstartup a legjobbak között

A magyar fejlesztésű Seyu – Együtt a győzelemért szurkolói képküldő alkalmazás bekerült a World Football Summit StartCup 2020 verseny döntőjébe.

A szakmai zsűri az előzetes szűrés során 32 ország több mint 90 jelentkezőjéből választotta ki azt a 16 finalistát, amelynek lehetősége volt bemutatkozni a futballvilág üzleti elitjének. A világ számos tájáról érkező startupok online prezentáció keretében mutathatták be rátermettségüket és elhivatottságukat. A végső sorrendet július végén hirdetik ki a szervezők.

A madridi székhelyű World Football Summit szervezői egy ötnapos virtuális konferencia keretén belül rendezték meg éves eseményüket, ahol a sportág aktuális trendjeiről öt napon keresztül értekeztek a sportág prominens szereplői.

A Seyu – Együtt a győzelemért a szolgáltatásával lehetőséget ad sportrajongóknak arra, hogy egy applikáción keresztül beküldött képet kedvenc csapatuk, sportolójuk mérkőzésén posztoljanak a pálya melletti LED-kijelzőkre vagy az óriáskivetítőre. A magyar piacon már több mint 150 eseményen bizonyított a megoldás – jelenleg olyan partnerekkel működnek együtt, mint a Mol Fehérvár FC, a Telekom Veszprém vagy a Magyar Kézilabda-szövetség, de egyre közelebb állnak a nemzetközi piaci térhódításhoz is.

„Rengeteg olyan szurkoló van, akinek szinte elérhetetlen, hogy élőben, a helyszínen buzdíthassa kedvenc csapatát, sportolóját. Hiszünk abban, hogy ha általunk ki tudják mutatni a támogatásukat a csapat felé, a meccsnap élménye különlegesebbé válik, és úgy érezhetik, hogy ők is hozzájárultak a sikeres szerepléshez” – mondta Vecsernyés Tamás, a Seyu Solutions ügyvezetője.

  • Megosztom