Magyar fejlesztőkkel újított a Viber

A Sihuhu, a magyar fejlesztésű vasúti menetrend chatbot már elérhető Viberen. Mostantól villámgyorsan kereshetsz a MÁV menetrendekben.

A Sihuhu magyarul és angolul is elérhető, és mindössze kettő településnevet kell megadnod ahhoz, hogy megkaphasd a pontos menetrendeket! A Sihuhu-t közel két évvel ezelőtt, saját költségén fejlesztette le egy magyar fejlesztőcsapat, hogy segítse a vonattal utazók mindennapjait. A Viber felfigyelt a csapat kezdeményezésére, majd felkereste őket és felajánlotta a lehetőséget, hogy a Sihuhu bot a Viber platformján is megjelenhessen. A Viber szerette volna mielőbb elérhetővé tenni a Sihuhu-t azon felhasználók számára, akik modern eszközökkel, zökkenőmentesen kívánják megtervezni utazásaikat. Nem sokkal később az alkotók és a világ egyik legnépszerűbb kommunikációs platformjának üzemeltetője összefogtak azzal a közös céllal, hogy minél több utazó férhessen hozzá a menetrend chatbot hasznos funkcióihoz.

Az alkalmazás felhasználói egy exkluzív magyar nyelvű Viber matricacsomagot is kapnak, amelynek a témája a nyár és a szabadság.

Minden vonatút rendelkezik saját útinformációs adatlappal. Az adatlapot elküldheted Viberen keresztül az ismerőseidnek, vagy akár le is mentheted saját magadnak a chatbottal folytatott beszélgetésbe. Ennek a funkciónak köszönhetően például nem szükséges mindig új keresést indítanod ahhoz, hogy nyomon követhesd, mikor fog megérkezni a vonatod!

  • Megosztom