Luxus valóságshow-val erősít a Viasat3

Egyedülálló formátummal, különleges szereplőkkel és mérhetetlen luxussal jelentkezik a VIASAT3 idén ősszel. A Feleségek luxuskivitelben című reality az amerikai The Real Housewives formátum alapján készül.

 

A The Real Housewives franchise sorozat először 2006-ban a kaliforniai Orange megyében indult el, majd 10 sikeres év után összesen 9 amerikai változata született – Orange megye, New York, Atlanta, New Jersey, Washington DC, Beverley Hills, Miami, Potomac és Dallas városaiban. Ezt követően 2011-ben, miután az NBCUniversal International világpiacra bocsátotta a sorozatot, számos nemzetközi verziója is megjelent. Többek között Melbourne, Sydney, Athén és Párizs után végre Budapesten is bepillantást nyerhetünk olyan fényűző luxusban élő hölgyek kicsit sem mindennapi életébe, akik a sikert, és a sikereik által elért életszínvonalukat többek közt hihetetlen ambíciójuknak, vállalkozó szellemüknek, fáradhatatlan kitartásuknak és kiváló üzleti érzéküknek köszönhetik. A műsor szereplőinek élete igazából olyan, amire minden nő vágyik. Igazi cosmopoliták, nagy gazdagságban élnek, viszont ezzel nem elégedtek meg, hanem kezükbe vették az életük irányítását.

 

A kamerák azonban nem csupán a lebilincselő pompát, csillogást és kiváltságos életstílust mutatják be, hanem betekintést nyújtanak a jómódban élő feleségek drámai pillanataiba és magánéleti problémáiba is. Hiszen a célok megvalósítása és a felső társadalmi rétegbe való hovatartozás, az állandó megfelelési kényszer rengeteg feszültséggel és stresszes életmóddal jár együtt.

 

Temesvári Marietta, a Sony Pictures Television Networks CE regionális programigazgatója elmondta: „Nagy örömünkre szolgál, hogy bemutathatjuk ezt az izgalmas formátumot a magyar nézőknek. A VIASAT3 mindig is bátran kísérletezett a formátumokkal, a The Real Housewives-zal pedig idén új szintre emeljük az egyedi tartalmainkat, egyben megduplázva a saját gyártású műsoraink számát.”

 

A magyar változat forgatása már javában zajlik a főszereplőkkel. Aki pedig ősszel a VIASAT3 kameráit beengedi tehetős mindennapjaiba, az nem más, mint Rubint Réka fitnessguru, Farkas Rita étteremtulajdonos, a filmproducer és modell Csősz Boglárka, az operettszínésznő Köllő Babett, a gyermekruha-tervező Smaltig Dalma, és a modell Vasvári Vivien. Mindannyian különböző egyéniségek, annyi mindenesetre közös bennük, hogy jelentős vagyon áll mögöttük. A heti egy epizóddal jelentkező műsorban időről időre családtagjaik és legjobb barátaik is felbukkannak majd.

 

  • Megosztom