Limitált meglepetéssel készül a télre az energiaital márka

Az indiánnyár után lassan újra jönnek a hideg téli napok, és velük együtt ismét visszatérnek a limitált kiadású HELL IceCool energiaitalok is. A kedvelt kiwi íz mellett egy teljesen új, áfonya-lime változattal lepi meg az energiaital-gyártó a fogyasztókat. A HELL IceCool Kiwi és Blueberry megújult, dinamikus és figyelemfelkeltő csomagolásban hamarosan megtalálható a boltok polcain.

A már megszokott, folyamatos innováció eredményeképp – a tavalyi évhez hasonlóan – idén is két különböző, új gyümölcsös ízvilággal készül a HELL. A közelgő téli időszakban is az energiaitalok világában egyedülálló ízkombinációval, ezúttal áfonya-lime ízesítéssel kényezteti rajongóit az energiaital márka.

A HELL IceCool Blueberry nem csak ízében nyújt új élményt, a limitált kiadású szezonális  energiaitalok megújult, dinamikus dizájnnal és vibráló élénk színekkel hívják fel magukra a figyelmet.

A téli Limited Edition IceCool italok minden üzletben fellelhetőek majd. A téli kiadások a megszokott HELL minőségét képviselik és a megszokott 32 mg / 100 ml koffeintartalommal rendelkeznek.

  • Megosztom