Leépítés a Parlament TV-nél is

Kisebb létszámmal, de folytatja munkáját a Parlament TV, annak ellenére, hogy a megváltozott jogszabályi környezet kedvezőtlenül hatott a csatornára. Nem könnyíti a médium helyzetét az sem, hogy több kábelszolgáltatóval nem tudott megegyezni.

A Parlament Televízió a nagy kábelszolgáltatók közül többel nem tudott megegyezni, és a közösségi televíziózás szabályainak legutóbbi módosítása is kedvezőtlenül hat a működésére – olvasható a napi.hu-n. A televízió napi 17 órás műsora egyelőre a T-Home kábelszolgáltatóval szerződésben álló háztartásokban látható.

 

A Parlament Televízió Zrt. azért jött létre, hogy 2011-től elindítson egy olyan műsorszolgáltatót, amely a magyar országgyűlés plenáris üléseit teljes időtartamban közvetíti, bemutatja a magyarországi és az európai jogszabályalkotást. A műsorstruktúra kialakításakor emellett fő szempont volt a külpolitikai és a világgazdasági folyamatok naprakész követése, a vállalkozói kultúra hazai népszerűsítése. Közlésük szerint a tulajdonosok szándéka mindezzel kapcsolatban nem változott – derül ki a napi.hu beszámolójából.

  • Megosztom