Különszámmal jön a Sziget

Tízezer példányos egyedi különszámmal jelentkezik júliusban a LMBTQ célközönséget kiszolgáló Humen Magazin. A Sziget kiadványt egy több éve tartó sikeres együttműködés előzte meg.

 

Az együttműködés az első években a Sziget általános kommunikációjával indult a Humen Magazinban és a Humen Online portálon, ami később kiegészült külön a Magic Mirror sátor kommunikációjával és promóciójával. Külön felületeken lett kommunikálva a sátor programja, valamint a Sziget részéről külön, egyedi hirdetési kreatív is készült, kizárólag a Magic Mirror programjainak népszerűsítésére

 

2015-ben a Humen Magazin munkatársai már a Magic Mirror programjainak összeállításában is szakmai segítséget nyújtottak, továbbá az egyik délutáni kerekasztal beszélgetés teljes körű szervezését vállalták

 

Az idei évben pedig egy szintet továbblépve álmodták meg közösen a Sziget Fesztivállal ezt a minden tekintetben egyedinek mondható különszámot.

 

„Óriási öröm és elismerés számomra, hogy Európa egyik legrangosabb fesztiváljával működhetünk közösen immár negyedik éve és az elmúlt három évben a hagyományos nyomtatott és online kommunikáción felül munkatársaimmal hozzájárulhatunk az esemény sikeréhez. A Humen Magazin Sziget különszám pedig a Humen Media életének legelső nyomtatásban is megjelenő különszáma lesz, amely úgy gondolom, attól lesz igazán egyedi, hogy egy általános – nem kifejezetten LMBTQ – rendezvény programjai közül fogjuk összegyűjteni az LMBTQ embereket érdeklő eseményeket.”– mondta Erdei Zsolt, a Humen Média Group vezetője.

 

Gerendai Károly szerint is nagy előrelépés ez a különszám „A „Szabadság Szigete” üzenetének hirdetésében fontos mérföldkő, hogy egy ilyen médium megszületett” – mondta a főszervező.

 

A Humen Magazin Sziget Fesztivál különszám 2016. július hónapban jelenik meg magyar és angol nyelven, 10.000 példányban.

 

A kiadvány tematikáját tekintve egy olyan egyedi programajánló magazin lesz, amelyben a Sziget Fesztivál eseményei közül, kifejezetten az LMBTQ célközönség számára érdekes könnyű- és komolyzenei, színházi, valamint cirkuszi és egyéb programok kerülnek összefoglalásra, továbbá a különszám exkluzív interjúkkal is színesítésre kerül. Különszámunk a Humen Magazin terjesztési pontjain felül megtalálható lesz a Sziget Fesztivál összes információs pontjában, továbbá a Magic Mirror sátorban is.

 

A nyomtatott kiadvánnyal párhuzamosan a Humen Online portálon külön Sziget microsite kerül létrehozásra, ahol a fesztivállal kapcsolatos fontosabb információk, programajánlók és a nyomtatott kiadvány interjúi szintén megtalálhatók lesznek.

  • Megosztom