Különszámmal erősít az Otthon Házak

Az IQ Press Kft. megjelentette első, ház tematikához kapcsolódó különszámát. A kiadvány 2017. július elejéig lesz kapható.

 

Az OTTHON magazin Házak különszáma irányt mutat, megoldási ötleteket ad a házépítésben, házvásárlásban kifejezetten érdekelt olvasóinak.

 

Többféle inspiráló házbemutatókkal, szakszerű cikkekkel és praktikus tanácsokkal vezet végig az építkezés fontos állomásain – az ember életének egyik legnagyobb vállalkozásán.

 

Hat példaértékű ház ad apropót ahhoz, hogy mi mindenre érdemes odafigyelni, a nyílászáróktól a szigetelésen át a ház legtetejéig, a tetőfedésig. De nemcsak falazatból és habarcsból áll egy ház: tele van érzelemmel, akárcsak a magazin lapjain kibontakozó személyes történetek.

 

A Kiadó célja az Otthon magazin külön kiadványaival, hogy tovább növelje az Otthon márka népszerűségét olvasói körében, hosszú távon erősítse annak pozícióját és célcsoport azonos hirdetői megoldást biztosítson ügyfelei számára.

 

Az Otthon HÁZAK 104+4 oldalon jelenik meg és 2017. július elejéig lesz kapható. Nyomtatott példányszáma: 25.000 darab, magazin ára pedig: 695 forint. Az Otthon magazin 2016. júniusi megújítását követően az továbbra is havonta jelenik meg, változatlan méretben, terjedelemben, 595 forintos áron.

  • Megosztom