Különszámmal erősít a Praktika magazin

Az IQ Press kiadó 2017. május 9-én jelentette meg legújabb tematikus kiadványát a Praktika Gyerek magazint.

 

Az IQ Press Kft. a Praktika Gyerek különszámot első alkalommal indítja útjára. A tavaly ősszel megújult Praktika magazin után a kiadó elérkezettnek látta az időt, hogy külön kiadványokkal is erősítse a Praktika márkanevet a sajtópiacon.

 

A Praktika Gyerek különszám alapját a legérdekesebb gyermekeknek elkészíthető praktika tartalmak gyűjteménye adja, ám új ötleteket is találnak azok az olvasók, akik szebbé, vagy játékosabbá szeretnék tenni kisgyermekeink életét és környezetét.

 

„A Praktika magazinban évről évre számtalan kreatív ötletet kínálunk a játszó gyereknek, vagy amit azért készítünk, hogy az életterük szebb és jobbkedvű legyen. Ezekből gyűjtöttünk most össze számosat ebben a különszámban, megfűszerezve vadonatúj, modern témákkal, gondolva a nyárra, a vakációra és a megfizethetetlenül édes gyermekmosolyokra.” – mondta Boda Ildikó, az IQ Press Kft. portfólió-vezetője.

 

Az IQ Press Kft. célja, hogy tovább növelje a Praktika márka népszerűségét, ezért a kiadó további 2 külön kiadványt tervez megjelentetni a Praktika égisze alatt 2017ben.

 

A Praktika Gyerek 80+4 oldalon jelenik meg és 2017. augusztus elejéig lesz kapható. Nyomtatott példányszáma: 25.000 darab, különszám ára pedig: 790 forint. Az Praktika magazin 2016. őszi megújítását követően továbbra is 12 alkalommal jelenik meg, változatlan méretben, terjedelemben, 510 forintos áron.

  • Megosztom