Különszám a népszerű autós újságtól

Az egyik legolvasottabb autós-motoros magazinjmost egy különszámmal lepte meg olvasóit. Az Autó-Motor ECO a fenntarthatósághoz, takarékossághoz és környezetvédelemhez kapcsolódó tárgykörével egy új kezdeményezés a hazai sajtópiacon.

A különkiadvány az anyalap méretében és minőségében készült, terjedelme 68 oldal. Speciális eco tematikájával hiánypótlónak számít a magyar közlekedési magazinok között.

Az Autó-Motor ECO-ban szerepel minden olyan autóipari és motorkerékpáros fejlesztés, modellújdonság, amely a fenntarthatósághoz, a takarékossághoz és a környezetvédelemhez kapcsolódik. Tartalmaz egy műszaki kisokost is a legfontosabb fogalmak és szakkifejezések gyűjteményével (pl: mit jelent a mild-hibrid, a lítiumion, az e-tron, az Efficient dynamics stb.). A Retró rovatban több évtizedes (1948-1989) visszatekintés olvasható arról, hogy milyenek voltak az elképzelések a jövő mobilizációjáról, továbbá a magazin bemutatja a hibrid üzemű sportkocsikat, spórolós vezetési tanácsokat ad, valamint ír az alternatív autózás hazai hátteréről is.

A Mediaworks által megjelentett Autó-Motor az év során további tematikus mellékletekkel jelentkezik, ilyenek az évszakos autóápolásról és gumiabroncs-választásról, a haszongépjármű szektor híreiről és érdekességeiről, valamint a Formula-1-es világbajnokságról szóló megjelenések.

  • Megosztom