Különleges teljesítményt segít a Lidl

Elindult a visszaszámlálás: már csak alig két hónap és Kis Adri kocsijával elrajtol a Budapest – Bamako ralin. Ezzel nem csupán élete nagy álmát teljesíti, de bebizonyítja sorstársainak is, hogy nem létezik lehetetlen. Ő ugyanis a világon az első kerekes székes nő, aki vállalkozik a nagy kalandra. Gőzerővel halad a felkészülés is, mára ugyanis kiderült, hogy a kis csapatot a Lidl Magyarország szponzorálja.

Kis Adri, a Blikk Nők szerkesztő-újságírója és útitársa Siklósi Gábor, a Hungary Ambulance Mentőrobogó Szolgálat vezetője január végén életük egyik legizgalmasabb kalandjára készülnek: úgy döntöttek, hogy elindulnak a Budapest – Bamakon. Ahhoz, hogy a kerekes székes Adri nagy álma teljesülhessen, szüksége volt egy olyan támogató cégre, aki legalább annyira hisz benne és a projektben, mint ő maga. A tárgyalások lezárultak, és örömmel jelentjük: az álom megvalósítója a Lidl Magyarország lett. Ez azt jelenti, hogy Lidl csapat néven halad tovább a kis duó, akikhez a napokban újabb tag csatlakozott Szende Viktor operatőr személyében.

Adri és csapata nem szeretné, ha az itthoniak lemaradnának az élményekről, ezért Viktor folyamatosan kamerázni fog, amiből később kisfilmet készítenek majd.
 

A Lidl csapat a napokban hivatalosan is átvette a rali konformmá alakított Mitsubishi Pajero kulcsait, amit Adri kézzel tud majd vezetni. A világ legnagyobb jószolgálati karavánja azonban nem csak az adakozásról szól, hiszen a fekete kontinensig embert próbáló körülmények között kell eljutni. Az elkövetkezendő időszak ezért a gyakorlás jegyében telik: a kalandvágyó csapat kipróbálja a terepen való vezetést, a tájékozódást és navigálást.

  • Megosztom