Különleges programokra is számíthatunk az Országos Marketing Konferencián

Izgalmas páros előadásokra, több díjátadóra és az idei év legsikeresebb reklámjainak bemutatójára számíthatnak az idei Országos Marketing Konferencia résztvevői – mondta el az mmonline.hu-nak adott interjúban Hinora Ferenc, a Magyar Marketing Szövetség elnöke. Az idén három napos rendezvényre mintegy 700 résztvevőt várnak.

 

– Kevesebb mint három hét, és kezdődik a 28. Országos Marketing Konferencia. A tervek szerint halad a szervezés?

 

– Minden a tervek szerint alakul, már minden előadóval személyesen konzultáltunk, hogy a legmagasabb szintű tartalmakat adhassuk résztvevőink számára.

 

– Milyen tartalomra számíthatnak a résztvevők?

 

– Nehéz kiemelni csak párat a témák, előadók közül, hiszen az első napon az összes előadói duó roppant izgalmas, a második napon pedig a Marketing Masters-en a magyarországi megbízói oldal top marketingvezetői tartanak előadásokat. A harmadik napon az elmélyülés napján pedig két kiemelt témában, két előadói csapat fogja a résztvevőket bevezetni a kreatív márka– és digitális marketingstratégia világába. Mindenki nézze meg a programot, nagyon érdemes!

 

– Mennyi résztvevőre számítotok a konferencián?

 

– A 3 nap alatt összesen több mint 700 embert várunk.

 

– Lesznek különleges programok is?

 

– Természetesen, például több díjátadó is lesz a konferencia során. Átadjuk a Marketinggyémánt Díjat, az Év honlapja elismerést, valamint a TOP 50 legsikeresebb marketingvezetőt is bemutatjuk. Ezeken felül Gosztonyi Csaba jön majd az idei év legsikeresebb reklámjaival, valamint networking zónákkal is várjuk a kollégákat.

 

A 28. Országos Marketing Konferenciát a Park Inn by Radisson Budapestben rendezik meg november 15-17. között, aminek keretében november 16-án lesz a Marketing Masters. Regisztrálni itt lehet az eseményre.


  • Megosztom