Különleges premier az RTL műsorában

Holnap este véget ér az RTL II showműsorának aktuális évada. A fináléban több meglepetés mellett egy különleges premierre is sor kerül.

 

Március 9-én nyolc sztár mutatkozott be a Szombat Esti Láz legújabb évadában, a zsűri és a nézői szavazatok alapján három páros jutott a végső döntőbe. Közel négy hónap folyamatos gyakorlás és megmérettetés után Varga Izabella, Vastag Csaba, Szilveszter gazda és profi táncos párjaik végső tartalékaikat mozgósítva készülnek a fináléra.

 

Az öt hét alatt kilenc különféle táncot láthatott a közönség, a hatodik adásban újabbakkal ismerkedhetünk, a döntősök paso doble-t és slowfox-ot mutatnak be. Több szempontból is különleges adás lesz a szombati, ugyanis a három finalista páros egy közös műsorszámmal is készül, amelyhez ezúttal a zsűri is csatlakozik. Esztergályos Cecília, aki eddig arról panaszkodott, hogy nem állhat fel székéből, most végre megteheti.

 

Az X-Faktor felfedezettje, Csobot Adél számára is meghatározó lesz ez a nap, ugyanis első saját dalának televíziós premierjére is ekkor kerül sor. A Swing-hatás című szerzeményt hétfőtől már a rádiók is játszák. A Szombat Esti Láz nyolc versenytáncosa egy közös koreográfiát készített erre a számra és egymással párt alkotva mutatják meg, milyen, ha a profik táncolnak.

 

Adél mellett a műsor zenei felelősei a 2011-es és 2012-es X-Faktor győztesei és legjobb női hangjai lesznek. Oláh Gergő és Antal Timi, valamint Kocsis Tibor és Muri Enikő gondoskodik a magas színvonalú szórakoztatásról.

 

Visszatérnek a parkettre az eddig kiesett párosok is. Mindenki egy tőle eddig nem látott produkcióval köszön el a showtól. Bálint Antónia és Angyal András angol keringőt, Dundika és Mészáros Máté cha-cha-chát, Győrfi Pál és Práger Kitty rumbát, Istenes Bence és Südi Iringó discot, Tóth Gabi és Markó Róbert pedig paso doble-t táncol majd.

  • Megosztom