Különleges premier a Class FM-en

A Class FM weboldalán május 27-étől teljes egészében elérhető a négytagú brit formáció, a Clean Bandit house vadonatúj albuma, a New Eyes, amely világszerte június 2-án debütál. A rádió hallgatói négy napon keresztül fülelhetnek bele az újdonságba attól a zenekartól, amely még Pharrell Williamst és a Happyt is letaszította a slágerlista éléről Nagy-Britanniában.

 

A Clean Bandit igazi kuriózum a modern zenei világban. A Rather Be című dal a 2009-ben alakult együttes első igazán nagy áttörése, a sláger nem csak a tengerentúlon aratott hatalmas sikereket, de a Class40-en is egyre népszerűbb, videoklipje pedig már túllépte az 55 milliós nézettséget. A Clean Bandit nem csak Beethoventől, Mozarttól és Dvoraktól merít ötletet, de a fiatal formáció a modern stílusokat is belekeveri a zenéjébe – voltaképpen a klasszikus zenét „house-osítják”. A csapat elképesztő sikerét mutatja, hogy Nagy-Britanniában a Clean Bandit volt az első olyan zenekar, amely dalával Pharrell Williams megaslágerét, a Happy-t is túlszárnyalta.

 

Most a ClassFM.hu-n május 27-től, négy napon keresztül csak a magyar zenerajongók hallhatják az együttes új albumát a június 2-i világpremier előtt. A leghallgatottabb rádió ezzel elsőként teszi elérhetővé a zenekar New Eyes című nagylemezét, így komoly nemzetközi érdeklődés középpontjába kerül majd a Class FM weboldala – a Clean Bandit ugyanis saját Facebook oldalán osztja meg közönségével az exkluzív lehetőséget.

 

A közelmúltban a Class FM olyan világszerte népszerű előadók új albumait mutatta be elsőként, mint Pharrell Williams és az extravagáns Lady Gaga. Most napjaink egyik leginnovatívabb új hangjának, a Clean Banditnek ad bemutatkozási lehetőséget a piacvezető rádió.

  • Megosztom