Különleges otthonnal csábít az Allianz

Az Allianz Hungária Zrt interaktív e-Otthona ma estig látogatható az Erzsébet téren. A Grey/ G2 által megálmodott és kivitelezett lakásban az érdeklődők november 7-ig körbesétálhatnak és megnézhetik, hogy a lakás egy-egy helyiségében milyen veszélyforrások leselkedhetnek.

 

A berendezett lakásban az előforduló káreseményekről informálódhatunk. Legyen szó egy a tűzhelyen felejtett edényről, egy ablakon berepülő focilabdáról, a helyszínen biztosított táblagépen élethű animáció mutatja meg, hogy mi is történhet ilyenkor. Az Allianz e-Otthonban nem csak a veszélyforrásokra hívják fel az odalátogatók figyelmét, de az érdeklődőket hasznos tanácsokkal is ellátják arról, hogyan érdemes mindezeket megelőzni.

 

A kezdeményezés célja, hogy az emberek az otthoni veszélyforrások ismeretében elővigyázatosabbak legyenek a mindennapokban. A biztosító innovatív és komplex kampányának minden eleméért a Grey/ G2 ügynökség felel, akikkel már 2008 óta dolgoznak együtt. A mostani megbízatás az out-of-home installáció kivitelezése mellett klasszikus reklámokat, hirdetéseket, Facebookos applikációt és digitális fejlesztést is magában foglalt.

  • Megosztom