Különleges mobiltelefon idősebbeknek

Új, az idősebb korosztálynak ajánlott telefont mutatott be az Evolveo. Az Easyphone-XD nemcsak könnyen kezelhető, de minden, a kategóriájában támasztott elvárásnak megfelel és háromféle színben kapható.

 

Az Evolveo Easyphone-XD kiváló választás az idősebb korosztály számára, hiszen az átlátható menürendszer valamint a kényelmes és nagy gombok segítségével könnyedén használható a készülék. A telefon tervezőinek a kényelem mellett fontos volt a megjelenés is, így nemcsak elegáns formát kapott, de három színben – fekete, kék és piros – is elérhető.

 

A telefonon a gombokat távolabb helyezték el egymástól annak érdekében, hogy könnyebb legyen az SMS üzeneteket és a telefonszámokat beírni. Az üzenetek olvasását és a telefonszámok követését megkönnyíti az 2,3”-os képernyő, a nagyméretű billentyűk pedig tovább egyszerűsítik a használatot.

 

A készüléken három speciális funkcióbillentyű található, amelyekkel az előre elmentett számok hívhatók, a kamera pedig szintén egy külön gomb megnyomásával indítható el. Az Easyphone-XD hátlapján található egy SOS gomb is, amelynek használata esetén a készülék automatikusan felhívja az előzőleg beállított számokat és segélykérő SMS-eket küld.

 

A telefon üzemideje négy óra, a készenléti ideje pedig eléri a háromszáz órát is, és olyan plusz kényelmi funkciókat is kínál, mint az FM rádió vagy a beépített lámpa, a hangerőt pedig igen egyszerűen lehet szabályozni a telefon oldalán található gomb segítségével. A készülék töltőállvánnyal együtt kapható, ezzel is egyszerűsítve a használatot és töltést.

  • Megosztom