Különleges meglepetésekre készül a VIVA

Megvannak az idei VIVA Comet díj jelöltjei, az elismerésért többek között Fluor Tomi, SP, Radics Gigi és az Eurovíziós Dalfesztivál magyar résztvevője, Byealex is versenyben van. Az idén 13. alkalommal rendezi meg a csatorna a díjátadót, amelyre június 13-án kerül sor a Papp László Budapest Sportarénában, az ígéretek szerint számos meglepetéssel.

 

A kategóriák idén is változatlanok: a VIVA „A legjobb férfi előadó”, „A legjobb női előadó”, „A legjobb együttes”, „A legjobb új előadó” és „A legjobb videoklip” kategóriákban hirdet majd győztest az év egyik legnagyobb zenei eseményén. Ma végre napvilágot látott, hogy kik azok a művészek, akik a június 13-i gálán talán hazavihetik a hőn áhított narancssárga gömböket.

 

„A tavalyi Cometről rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk, amire egyrészt nagyon büszkék vagyunk, másrészt pedig feladja a leckét az idei évre. Hiszünk benne, hogy a legjobbat is lehet fokozni, ezért idén minden eddiginél látványosabb és lendületesebb show-val készülünk, hogy ismét megdöntsük az eddigi rekordjainkat”. – mondta Bartosz Witak a VIACOM kelet-európai régiójának vezérigazgatója.

 

Természetesen a VIVA Comet számos további meglepetést tartogat idén is: neves díjátadókat, fellépőket, különleges produkciókat, de ezeket még egyelőre nem árulják el a szervezők.

 

A jelöltek

 

Legjobb férfi előadó

 

DÜKI

FLUOR

FUNKTASZTIKUS

SP

YOUNG G

 

Legjobb női előadó

 

BARBEE

HIEN

JANICSÁK VECA

ODETT

RADICS GIGI

 

Legjobb együttes

 

ANTI FITNESS CLUB

CHILDREN OF DISTANCE

HŐSÖK

PUNNANY MASSIF

THE CARBONFOOLS

 

Legjobb új előadó

 

BYEALEX

BERMUDA

CARBOVARIS

CHRIS LAWYER

IVAN & THE PARAZOL

 

Legjobb videoklip

 

MARY POPKIDS FEAT PUNNANY MASSIF – MOSOLY

TEJ – ÁTLAG ÉJJEL

IRIE MAFFIA FEAT AKKEZDET PHIAI – LIVIN’ IT EASY

MAJKA – CURTIS – BLR – BELEHALOK

THE [HATED] TOMORROW – ANYÁDDAL

  • Megosztom