Különleges megbízás a Just Creative-nál

A tavalyi év kiemelkedő sikereit követően idén is megbízást kapott az augusztusi Kamion EB és Fesztiváltól a Just Creative. Az Ügynökség a nagyszabású rendezvény teljes körű kommunikációját látja el.

 

A kamionversenyzés elitje 2015 után ismét Magyarországra, a vadonatúj aszfaltozású Hungaroringre érkezik. A kamionünnepre augusztus 27-28. között kerül sor. Míg tavaly több mint 32 ezren szurkoltak a pálya mellől Kiss Norbinak, addig idén közel 50 ezer érdeklődőre számítanak a szervezők.

 

A kétszeres Európa-bajnok pilóta, Kiss Norbi új kihívásokat keresve idén német színekben, a tankpool24 Racing Team csapatában áll rajthoz, a céljai azonban változatlanok: most is minél előkelőbb helyen szeretné zárni a bajnokságot az új Mercedes-szel.

 

A népszerű versenyhétvége attrakciója, hogy a jól ismert Suzuki Europe Cup mellett a közönség egy luxusautókat felvonultató betétfutamon, a látványos BlancPain GT Series-en is szurkolhat a résztvevőinek. A versenyek mellett most is igazi fesztiválhangulat, családi programok és színes kísérőrendezvények várják a kilátogatókat, sőt pénteken egy exkluzív pályabejárással is várják az érdeklődőket.

 

A Just Creative az esemény teljes kommunikációjára kapott megbízást: sajtóesemények, study tour-ok szervezését, médiapartneri együttműködések kidolgozását és koordinációját, a hazai és a külföldi média igényeinek kiszolgálását vállalta az Ügynökség. A hetedik éve működő Ügynökség otthonosan mozog a motorsportok világában, hiszen megalakulásuk óta végzik a Turán Motorsport PR-feladatait, a Shell Kenőanyagok révén Talmácsi Gáborral is együtt dolgozik, valamint ellátja a Hankook Racer Cup kommunikációját is.

  • Megosztom