Különleges közvetítés a Szigetről

A Szigetről is lesz 360 fokos élő stream közvetítés azoknak, akik nem tudnak kimenni a fesztiválra. A különleges élmény a Magyar Telekom támogatásával valósulha meg, és a Sziget YouTube csatornáján láthatók a közvetítések. A régióban első alkalommal láthatunk 360 fokos fesztivál streamet.

 

Idén – elsőként közép-európai fesztiválhelyszínről – két 360 fokos élő stream valósul meg a Telekom támogatásával azok számára, akik nem tudják a helyszínen élvezni a koncerteket.

 

A Telekom Electronic Beats Aréna 22 óra és 04:30 között megrendezett koncertjeit augusztus 10. és 15. között, míg a Colosseum 18 és hajnali 3 óra közötti koncertjeit augusztus 9. és 15. között követhetik 360 fokos élő közvetítésen keresztül – derül ki a cég közleményéből.

 

A streamek a Sziget saját Youtube-csatornáján és a fesztivál honlapjáról is elérhetők a koncertek ideje alatt, így ezeket bárki otthonról vagy a nyaralásáról, laptopról vagy akár okostelefonról is meghallgathatja és megnézheti, az élőhöz hasonlatos élményben részesülve.

  • Megosztom