Különleges karácsonyi kampány az Actimeltől

Már javában tart a karácsonyi készülődés, ami a gyerekek számára varázslatos élmény, de a felnőttek leginkább csak igyekeznek utolérni magukat. Az Actimel tudja, hogy ez az év legmegterhelőbb periódusa, nemcsak nekünk, de még Mikulásnak is. Éppen ezt a feszültséggel és kihívásokkal teli időszakot mutatja be a nagy fehér szakállú életében az Actimel karácsonyi kampányvideója, melynek fanyar humora az ünnepekkel járó megmérettetésekről szól.

 

Október közepétől a csapból is a karácsony folyik, és sajnos általában még idő előtt túladagolják az ünnep szellemét. Összesen csak 3 napról van szó, ám már 3 hónappal előtte elkezdődik a ráhangolás, amit egyre inkább csak a stresszel lehet jellemezni. Tömeg, hatalmas tanácstalanság az ajándékok miatt, és még annál is nagyobb elvárások, nem is beszélve a munkahelyi nyomásról. Nem csoda, ha az ember december végére kitér a hitéből, és a száncsengő hallatán leginkább horrorfilmekre kezd asszociálni.

 

Mikulás több milliárd gyereket ajándékoz meg az egész világon néhány szeleburdi pajtásával, és egész évben versenyt fut az idővel, hogy biztos lehessen abban, bírni fogja a kihívást. Mi ezekbe bele sem gondolunk, hiszen az ünnepeket megelőzően számunkra a plázában való lökdösődés, a nehézkes tömegközlekedés és a túlórák jelentik a legnagyobb stresszt, abban pedig biztosak vagyunk, hogy Mikulás bírni fogja. Stressz ez a Mikulásnak is, mert ne higgyük, hogy könnyű elbírni a hatalmas hóviharokkal, a rengeteg, nem éppen gyöngybetűkkel írt levél végigolvasásával, az ajándékok rekordrövidségű becsomagolásával, vagy az egyre szűkebb kéményeken való átkúszással. A manók pedig a túlóra pénzért sztrájkolnak, ezért neki kell beállnia last minute csomagolni az ajándékokat. Persze, hogy ilyenkor fogy el a piros szalag.

 

Az idén újra pozícionált, Brand Excellence díjat nyert Actimel nem idealizálja túl az ünnepeket. A halászlé fényében végül persze minden megszépül (ha nem veszik össze a család az asztal felett), de az odáig vezető utat nem lesz könnyű átvészelni. Eljön majd az a pillanat a szerkesztőségben is, amikor már nem lesz több szinonima az ünnepekre, és a trollokból sem a szeretet árad, de még ekkor sem szabad elfelejteni, hogy a Mikulásnak nehezebb. Valójában előtte még nagyobb kihívások állnak, de a gyerekek a legnagyobb tudói, hogy minden évben bírni fogja.

 

Az Actimel új videója bepillantást enged a kemény kiképzésbe, ami ahhoz kell, hogy valaki elvégezhesse a világ legnehezebb, egyben leghálásabb munkáját.

 

  • Megosztom