Különleges hírekre számíthatunk az RTL Klubon

Rendhagyó adással jelentkezik az év utolsó napján az RTL Klub Híradója. Azon kívül, hogy Kovács Patrícia és Scherer Péter vezeti a különkiadást, a szilveszteri anyagokat majd a Hírcsárda szerkesztősége szállítja.

 

Az RTL Klub Híradójánál immár több éves hagyomány, hogy a szilveszteri adásban vendégszereplők vezethetik a műsort. Így lesz ez idén is, ezúttal a piacvezető csatorna rendkívül népszerű heti filmsorozatának, a Válótársaknak a szereplői, Kovács Patrícia és Scherer Péter vehetik át a stafétát Szabados Ágitól.

 

A szilveszteri műsor nemcsak ettől lesz különleges, hanem attól is, hogy a különkiadáshoz a híreket az ország egyik legnépszerűbb álhír oldala, a Hírcsárda szállítja majd. A riportokban feltűnnek 2016 legfontosabb politikai és gazdasági szereplői, igaz, nem a megszokott szerepkörben.

 

Az év utolsó Híradójában természetesen valódi hírekről és valódi eseményekről is beszámolnak az RTL Hírigazgatóságának munkatársai, de az óévet vicces álhírekkel búcsúztatják az ország legnézettebb hírműsorának készítői.

  • Megosztom