Különleges hétvégére készül a budapesti pláza

Izgalmas verseny, érdekes bemutatók és sok információ az örökbefogadásról. – Ez teszi teljessé az Állati Napok rendezvénysorozatot 2016. április 21-23 között az Allee Bevásárlóközpontban. Az eseményen állatvédő és segítőkutyás szervezetek, valamint az erőszakmentes kiképzést alkalmazó Tükör módszert kidolgozó Népszigeti Kutyaiskola tagjai várják az érdeklődőket. A bátrabb gazdik kedvencükkel együtt az I. Allee Ebathlon Versenyre is benevezhetnek, ahol kipróbálhatják mennyire hangolódtak egymásra kutyájukkal, a legügyesebbek pedig értékes nyereménnyel térhetnek haza. A rendezvénysorozat célja kettős, egyrészt támogatja a szervezetek 1%-os kampányát, valamint az Allee Bevásárlóközpont elindít egy új online felületet, ahol örökbefogadható kutyák és cicák várnak gazdájukra.

 

Az Allee állatbarát bevásárlóközpontként továbbra is fontosnak tartja az állatvédő menhelyek és a segítőkutyákat kiképző szervezetek támogatását. Az Allee számára lényeges társadalmi üzenet, hogy az állatok megsegítésén túl ráirányítsa a figyelmet a felelős állattartásra és az állatvédelem fontosságára. Az Allee hisz abban, hogy egy örökbefogadás, egy állat megmentése nem csupán egy jócselekedet, hanem sokkal több annál, mivel ezek az állatok minden esetben önzetlen szeretetet, hűséget és ragaszkodást nyújtanak új gazdáiknak.

 

A rendezvénysorozat mindhárom napján a bevásárlóközpont II. emeletén négy szervezettel ismerkedhetnek meg az érdeklődők. A HEROSZ Budapest és a Budaörsi Állatmenhely aktivistái szervezetük bemutatásán túl konkrét örökbefogadási információkat is nyújtanak.

 

A két szervezet befogadott állatai jelennek meg az Allee új online felületén is.

 

A NEO Magyar Segítőkutya Egyesület valamint a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége pedig a segítő- és vakvezető kutyák kiképzéséről fognak tájékoztatót adni.

 

A szervezetek kutyás bemutatói is színesítik a rendezvényt mindhárom napon, továbbá a Tükör Módszer Bemutató Csoport is fellép interaktív programjával, amihez csatlakozhatnak a nézők kutyáikkal is.

 

Szombaton a bevásárlóközpont megrendezi az I. Allee Ebathlon Versenyt, ahol játékos feladatok és komoly nyeremények várnak az induló gazdákra és kutyusokra. A versenyfeladatokat a Tükör módszer fejlesztésében úgy állították össze, hogy semmilyen különleges felkészülést nem igényelnek.

 

  • Megosztom