Különleges akciót szervezett a Discovery Networks

Különleges rendezvénnyel népszerűsítette a nőknek szóló TLC tévécsatornáját a Discovery Networks december 18-21. között. Az Erzsébet téren felállított, a TLC világa által inspirált óriás hógömbben bárki elindíthatta a fény- és hangjátékkal kísért hóesést, igazi téli hangulatot varázsolva a térre.

 

A TLC műsorával is a karácsonyi időszakra készül: december 24-én és 25-én karácsonyi tematikájú epizódokkal és különkiadásokkal jelentkeznek a csatorna legnépszerűbb sorozatai – a Tortakirály, a Született médium, a Pöttöm óriások, a Feleségtársak és az Apró szépségek.

 

Karácsonyi különkiadással jelentkezik a Bizarr gyűjtemények – Karácsonyi bolondságok, amely olyan embereket mutat be, akik folyamatosan az ünnep hatása alatt állnak. Idén négy karácsonyi fanatikus osztja meg velünk, mennyi idejük, pénzük és energiájuk megy el rögeszméik ápolására – az egész év során. A Karácsony a balesetin című vadonatúj műsor pedig olyan eseteket mutat be részletesen, amikor a karácsony ünnepi hangulata fordul katasztrófába, és végződik a baleseti osztályon.

  • Megosztom