Különleges akcióban a FLOW PR

A „Nyitottak vagyunk” nőnapi kampányával debütált a FLOW PR, amely a kampánytervezéstől a kivitelezésig teljes körű kommunikációs szolgáltatást nyújt a Google, a Prezi és az espell által alapított közösségi kezdeményezésnek. A már közel ezer vállalatot és szervezetet tagjai között tudó közösség azért dolgozik, hogy saját példáin keresztül is megmutassa, mindenkit csak a tettei és teljesítménye alapján megítélni nem csak helyes, de meg is éri.

 

A „Nyitottak vagyunk” kezdeményezés és a Flow PR első közös munkája, a #virághelyett nőnapi kampány keretében ismert emberek és cégek vezetői videóüzenetekben osztották meg, mit és miért adnának vagy kapnának a munkahelyen virág helyett vagy mellett nőnapon. A kampányban többek között Alexandre Froment-Curtil, a Vodafone Magyarország vezérigazgatója, Szentkuti Gabriella, a Microsoft ügyvezető igazgatója és Széll Hajnalka, az Auchan HR igazgatója mesélte el személyes tapasztalatait. De közéleti személyiségek is saját élményeiket megosztva álltak ki amellett, hogy nők és férfiak ugyanolyan lehetőségekhez és esélyekhez jussanak a munkahelyeken. Megszólalt többek között Bárdos András, Máté Krisztina, Bazsó Gábor (a videók itt megtekinthetők), sőt, az index még egy rendhagyó szerkesztőségi videót is közzétett a nőnapon.

 

Az eddig közel ezer céget, szervezetet és közösséget számláló Nyitottak vagyunk kezdeményezést a Google, a Prezi és az espell alapította azzal a céllal, hogy közösséget teremtsen olyan vállalatoknak, szervezeteknek, melyek alapértéküknek tartják, hogy a munkatársakat kizárólag tetteik és teljesítményük alapján ítélik meg.

 

A FLOW PR a jövőben a Nyitottak vagyunk projektjeinek PR-kommunikációs támogatását látja el. „Ügynökségünk több évvel ezelőtt csatlakozott a Nyitottak vagyunk kezdeményezéshez, az első Magyarországon létrejött platformhoz, amely aktívan segíti a munkáltatókat és a munkavállalókat abban, hogy egyenlőségen és teljesítményen alapuló munkahelyeket teremtsen. Cégünk teljes mértékben egyetért a kezdeményezés célkitűzéseivel, éppen ezért is nagy öröm számunkra, hogy nemcsak csatlakozott vállalatként, hanem immár a Nyitottak vagyunk kommunikációs ügynökségeként is hozzájárulhatunk a Nyitottak vagyunk sikeréhez” – mondta el Sajti Botond, cégvezető partner.

  • Megosztom