Különleges akció a Telenortól

500 embert mozgatott meg Keleti Andi, Karsai Zita és Csonka András. A három híresség táncos koreográfiát tanított be a Telenor lelkes alkalmazottainak, amelyet aztán látványos flash mob keretében adtak elő a budapesti Erzsébet téren.

 

Újra együtt dolgozott Keleti Andi és Csonka András, Karsai Zitával kiegészülve. A sztárok a Telenor Napon tanítottak be egy táncos koreográfiát 500 embernek, akik ráadásul teljes csendben, fülhallgatóval a fejükön mozogtak. A résztvevők így is szerették volna felhívni a figyelmet a cég nemrég indult, új zenei szolgáltatására, a Deezerre.

 

A flash mob egyre nagyobb népszerűségnek örvend hazánkban is. Most például a közönség csak azt láthatta, ahogyan 500 ember csendben ugyanazt a koreográfiát táncolja. Ez az úgynevezett „silent disco”, ahol a zene csupán fülhallgatón szól a résztvevők fülébe.

 

Csonka András köztudottan jó táncos, de nagyon izgult színpadra lépés előtt. “Soha nem gondoltam volna, hogy színpadon állva ennyi embert fogok táncra tanítani. Volt bennem egy kis drukk, de igyekeztem átvenni Andi és Zita lendületét, hiszen mindketten rendkívül profin kezelték a helyzetet. Fantasztikus volt Andival ismét együtt dolgozni, rengeteget köszönhetek neki, hiszen ő vezetett be a versenytánc világába” – mondta el Csonka András.

 

Keleti Andrea korábban is találkozott már flash mobbal, így nagyon örült, hogy most is a részese lehetett egynek. “Nagyon örültem a felkérésnek, mert így Bandival is alkalmunk nyílt találkozni, hiszen a hétköznapokban sajnos nincs túl sok időnk erre. A Szombat esti lázhoz hasonló izgalommal állt a színpadra, még a függöny mögött is gyakoroltunk. Zizi otthonosan mozog a táncparketten, emellett pedig egy nagyon vagány csaj, jó volt újra látni. A közelmúltban, Bécsben csöppentem egy flash mobba, fantasztikus volt. Hazánkban sajnos még nem túl elterjedt jelenség, szerintem azért, mert a magyarok gátlásos természetűek”– magyarázta Keleti Andrea.

 

Karsai Zita korábban már tanított be flash mobot és most is nagyon élvezte a rendkívül látványos rendezvényt. „2009-ben már koreografáltam flash mobot külföldön. Akkor még hazánkban szinte ismeretlen volt ez a fogalom, de számomra már akkor feledhetetlen élményt nyújtott. A mostani is hatalmas buli volt, főleg, hogy egy különleges „silent flash mob-ot” adtunk elő. A zenét csak mi hallottuk, így a külső szemlélők számára vicces lehetett a több száz fülhallgatós ember, ráadásul világító pálcákkal tettük még látványosabbá a sötétben a produkciót” – tette hozzá Zizi.

  • Megosztom