Különleges tehetségkutató az Instagramon

Sokan vágyunk a hírnévre és a közösségi médiának köszönhetően ez a vágyunk könnyebben teljesülhet, mint valaha. És miért ne járhatna mindenkinek 60 másodperc hírnév? Jó hírünk van azoknak, akik most énektudásukat szeretnék megmutatni a nagyvilágnak, mert a Kádban sztár Instagram versenyen minden eddig rejtőzködő szupersztár kiléphet a fényre.

Kádban, habok között fakadt dalra Király Viktor és erre buzdít mindenkit, aki úgy érzi kitörne a fürdőszoba falai közül. Viktor mellett Odett is megcsillantotta tehetségét, de a youtuber Zsozéatya is úgy érezte, meg kell mutatnia, mit tud a zuhany alatt.

A hírnévért és a Kádban sztár verseny nyereményeiért persze meg is kell dolgozni, és ha valaki kedvet érez a megmérettetéshez, de nem tudja, hogyan kezdjen hozzá a videó elkészítéséhez, itt van pár tipp segítségnek.

A fény a barátod

Jó fényviszonyokkal máris nyerő pozícióban vagy, ugyanis a fény dolgozhat melletted, de ellened is. Figyelj arra, hogy ne hátulról vagy közvetlenül mögüled jöjjön a fény, mert így nem lesz szép, tiszta a kép, sőt, neked sem lesz előnyös, ha hátulról vagy „megvilágítva”. Próbálj úgy helyezkedni, hogy szemből kapj természetes fényt, így nagy eséllyel lesz jó minőségű videód.

Telefont vigyázzállásba!

Az Instagram egy jó ideje már nem alakítja át és vágja le a videókat, így akkor lehetsz biztos benne, hogy nem marad le semmi a filmedről vagy jó minőségben lesz látható, ha állítva tartod a telefont, amikor a videót készíted. Bár fekve elsőre jobban nézhet ki a végeredmény, te sem akarod, hogy egy fontos részlet lemaradjon vagy épp össze legyen zsugorítva a tested az Instán. Figyelem! Az instára maximum 60 másodperces videót tudsz feltölteni, ezt sem árt szem előtt tartani.

Csak nyugi

Hacsak nem horrorfilmet akarsz forgatni, törekedj arra, hogy ne remegjen a kép, mert az nagyon zavaró és rosszul is néz ki. Ha magadnak veszed fel a videót, jól rögzítsd a mobilt, ha pedig más segít neked, akkor kérd meg, hogy ne izguljon, ne remegjen a keze és próbálja minél stabilabban tartani a telót.

#nofilter

Bánj óvatosan a filterekkel! Nem azt mondjuk, hogy ne használd őket, de ne ess túlzásokba – a nap végén úgyis a kreativitás, nem a vad filterezés a lényeg. Használj egy egyszerű, természetes hatású, ízléses filtert. Sőt, ha jó munkát végeztél, talán még erre sem lesz szükség.

Király Viktor így fakadt dalra a habok között:

 

  • Megosztom