Különleges sajtótájékoztatóra készül a Lexus

Jövő kedden tartják a 2020-as Genfi Autószalon első sajtónapját, amelyre a Lexus különleges, személyre szabott, digitális sajtótájékoztatóval készül.

A Lexus jövőképét bemutató Lexus LF-30 Electrified tanulmány első európai színre lépése mellett a március 3-15. között megrendezésre kerülő 2020-as Genfi Autószalonon lesz látható először a kontinensen az LC zászlóshajó kupé nyitott tetős változata, az LC 500 Convertible, valamint az UX 300e, a Lexus első akkumulátoros elektromos meghajtású, amely az első olyan modell, ami a ‘Lexus Electrified’ stratégia égisze alatt készült.

A kiállítás sajtónapjain (március 3-4.) online és a Lexus standján is követhető lesz a személyre szabott digitális sajtótájékoztató. A Lexus saját területe a Palexpo vásárközpont 4. csarnokában, a 4211-es standon kap majd helyet. A sajtó képviselői bármikor ellátogathatnak ide, hogy egy egyéni képernyőn a számukra legalkalmasabb időpontban nézhessék végig a sajtótájékoztatót, megismerve a Lexus üzeneteit a márka és a termékek újdonságairól. A digitális sajtótájékoztató nemcsak a helyszínen tekinthető meg, hanem március 3-tól bárhonnan.

  • Megosztom