Különleges programmal csábít a Cartoon Network

Augusztus 3-án Minecraft-programokon vehetnek részt és kedvenc YouTubereikkel találkozhatnak a gyerekek a Cartoon Network Mineshow-n. Emellett a gyerektévé és társcsatornája, a Boomerang egész augusztusban díjmentesen elérhető két szolgáltató ügyfelei számára.

A budapesti Vasúttörténeti Parkban 3-án, szombaton megrendezendő Mineshow-n a rajongók nyolc gémer YouTuberrel találkozhatnak, ugyanakkor két, augusztusi premierű Cartoon Network-sorozat is bemutatkozik. A látogatók elkészíthetik saját Pindúr pandúrok-avatarjukat, képet készíthetnek a szuperlányok fotófalánál, játszhatnak a Bűbájtábor óriási társasjátékával és csatlakozhatnak a sorozat kincskereső játékához, valamint ’élőben’ találkozhatnak a három animációs klasszissal: Csuporkával, Sziporkával és Puszedlivel.

Augusztus 1. és 31. között a Telekom és a Vidanet digitális kábeltévé-előfizetői is szabadon foghatják a Cartoon Networköt és a Boomerangot, tekintet nélkül arra, hogy melyik csomagra fizettek elő. Ebben az időszakban jó pár újdonsággal kedveskedik a nézőknek a két gyerektévé.

  • Megosztom