Különleges képeslapokon a legnépszerűbb balatoni helyszínek

Tíz elismert hazai grafikus készített képeslapot a Balaton északi és déli partjának öt-öt legkedveltebb helyszínéről a Dreher felkérésére. A márka interaktív térképéről ingyenesen letölthető alkotások célja, hogy modern formában, készítőik stílusjegyeit magukon viselve idézzék meg a tóhoz kötődő évszázados képi világot és hangulatokat. A képeslapok témáit közönségszavazással választották ki.

Félig nem érdemes megélni a Balatont – ebben hisz a Dreher, és ezért kéri a nyári kampányában a tó szerelmeseit, hogy saját képeiken keresztül mutassák be a déli és az északi part számukra legkülönlegesebb részeit. A beküldött fotókból és alkotásokból készülő interaktív térkép alkalmas eszköz lehet arra, hogy az egyes oldalak legeltökéltebb rajongóinak a figyelmét is felhívja a másik part szépségeire.

A márka és az Arany Rajzszög Társaság közösen kérte fel az elmúlt évek plakátversenyein kiemelkedő eredményeket elérő grafikusait, hogy a legvonzóbb célpontoknak választott öt északi és öt déli parti helyszínt rajzolják meg képeslapként. Az alkotások nagy felbontásban ingyenesen letölthetőek a Balaton térképről, ahol a Dreher a rajongók fotóit is várja.

„A ’Félig nem érdemes itthon lenni’ gondolatiságra épülő tavalyi kampányunk több ezer embert és számos helyi közösséget szólított meg, és számunkra értékes beszélgetéseket, interakciókat indított el. Az idei balatoni fókusz ennek a kezdeményezésnek a méltó folytatása. Az északi és a déli part felfedezéséhez, azok izgalmas bemutatásához további inspirációt nyújthatnak mind a kortárs képeslapok, mind pedig a Balaton rajongóinak fotói” – mondta Presits Lívia a Dreher márka senior márka menedzsere.

Az alkotók listája: Cserkuti Dávid, grafikus, illusztrátor, Alfabéta-díjas képregényalkotó – Balatonszárszó; Herbszt László, tervezőgrafikus, illusztrátor – Balatonlelle; Kara György, tervezőgrafikus – Csopak; Kondor Zóra, tervezőgrafikus – Balatonalmádi; Lovász Zoltán, illusztrátor – Balatonfüred; Lőrincz Attila, tervezőgrafikus – Siófok; Pattantyús Márton, tervezőgrafikus – Révfülöp; Simon Attila, tervezőgrafikus – Balatonboglár; Szalma Edit, tervezőgrafikus, illusztrátor – Zamárdi; Tóth Andrej, tervezőgrafikus – Keszthely.

  • Megosztom