Külföldre költözik a UPC ügyfélszolgálata

Brassóba költözik a UPC ügyfélszolgálatának egy része az Index beszámolója szerint. A cég veszprémi irodájából idén folyamatosan telepítik át a tevékenységeket Budapestre és Romániába.

 

A UPC telefonos ügyfélszolgálatát a hatékonyság növelése és az ügyféligények gyorsabb és jobb kiszolgálása érdekében szervezik át – közölte a társaság az Index megkeresésére. Hozzátették, hogy a folyamat keretében a budapesti telefonos ügyfélszolgálatuk bizonyos funkcióit átszervezik, illetve a veszprémi telefonos ügyfélszolgálati irodából a feladatokat 2015 folyamán fokozatosan Budapestre és Romániába költöztetik át.

 

Az ügyfélszolgálat kitelepülő része Erdélybe, Brassóba költözik, ahol a UPC szerint hasonló képzettségű és minőségű erőforrással tudják megoldani a feladatokat, de költséghatékonyabb módon, vagyis olcsóbb lesz majd az ügyfélszolgálat működtetése.

 

Az áttelepítést nemcsak leépítéssel oldják meg, hanem a lemorzsolódók helyére már nem vesznek fel új munkatársakat. Az átszervezés várhatóan néhány tucat munkatársat érint – írja beszámolójában az Index.

  • Megosztom