Kreatív pályázatok a Honortól

A Honor közzétette új kezdeményezését, az Emerging Writers Programot. Emellett új állomásához érkezett a Red Bull Basement 2020 pályázat.

A Honor 10X Lite bejelentésével egy időben a Honor közzétette új kezdeményezését, az Emerging Writers Programot. A Honor és a Wattpad közös pályázatára feltörekvő írók olyan rövid történeteit várják a szervezők, melyek a korlátozások és a karantén utáni időszakra vonatkozó álmokat és reményeket fogalmaznak meg. A tíz legjobb művet Honor 10X Lite okostelefonnal és a Wattpad egyik legnépszerűbb írója által tartott tanfolyammal ismerik el.

Mindezek mellett új állomásához érkezett a Red Bull Basement 2020 pályázat, amelyhez a Honor szakmai partnerként csatlakozott. A leadási határidőig összesen 3865 nevezés érkezett többek között német, indiai, cseh és magyar fejlesztőktől. A döntősök pedig megkezdték a felkészülést a decemberi nemzetközi workshopra.

A Honor Team címet és az ezzel járó nyereményeket az orosz KARTA: Map for Students ötlet nyerte. A térkép alkalmazás segítségével a felsőoktatási képzésben részt vevő hallgatók könnyen kapcsolatba léphetnek egymással, és információt kaphatnak a számukra elérhető képzésekről, eseményekről, ajánlatokról (campusra, körzetre és városra szűrve). Az alkalmazás a Huawei Mobile Services nyílt platformra épül.

  • Megosztom